Uvjeti kupnje


Što je u ponudi?

Našu trenutnu kolekciju možete vidjeti na Instagramu pinup_2021 pod ”Highlights” ili ”naglasci”& redovni “feed”, dio kolekcije objavljen je i na FB stranici u albumima te ovdje na web stranici – svi objavljeni modeli su raspoloživi za narudžbe i kupnju. Unikatni modeli su posebno naznačeni kao i rasprodani modeli.

Koja je cijena?

Cijenu svakog objavljenog komada možete vidjeti ispod slike bilo da gledate na Instagramu ili Facebooku. Ukoliko cijena nije istaknuta slobodno nas kontaktirajte.

Kako naručiti?

Pregledajte ponudu i ono što Vam se sviđa, po mogućnosti sačuvajte sliku te pošaljete upit s osnovnim svojim podacima putem FB Messengera, Direct Message na Instagramu, emailom info@pin-up-accessories.com. Kad to sve napravite, pričekate da Vam se javimo radi dovršavanja narudžbe. Javit ćemo Vam se najkasnije u roku 24 sata od ponedjeljka do nedjelje. 

Koji je rok dostave, cijena dostave ili područje dostave?

Uslugu dostave vršimo putem Hrvatske pošte, tako da sve pakete izuzev otoka, dostavljaju u roku od 3 radna dana. Cijena dostave ovisi o težini paketa i načinu plaćanja, no u prosjeku iznosi 10,00 kn za dostavu kad se plaćanje vrši preko računa, a 20,00 kn kad se plaćanje vrši pouzećem. Dostavljamo na području cijele Hrvatske, a za narudžbe izvan Hrvatske cijenu dostave šaljemo na upit.

Pakiranja

Svi modeli nakita i modnih dodatka pakirani su u ukrasnim kutijicama, pogodnim i za daljnje čuvanje u istim. Nudimo dodatnu mogućnost pakiranja za poklon, kao i mogućnost poruka ili čestitke uz poklon pakiranja.

Mogućnosti plaćanja

Mogućnosti plaćanja su preko žiro računa ili pouzećem, dok za eventualno dogovoreno preuzimanje Grad Zagreb možete platiti u gotovini.

Garancija

Garantiramo visoku kvalitetu izrade te sigurnost prilikom nošenja, Modeli lančića niski izrađuju se na soft flexi sajlama i kopčama koje jamče otpornost i izdržljivost (nema bojazni od raspanja perli, samo čisto uživanje nošenja :)) . Ako se dogodi da nakit potamni ili promijeni boju, znači da je došlo do neke reakcije na koži i čestice poput znoja, parfema, krema i slično. Inače su sve srebrene i pozlaćene legure metala podložne promijeni boja kroz duži period.

Popravak

Popravke primamo poštom na adresu obrta. Ovisno o tome o kakvom se popravku radi, cijena varira od 20 do 50 kn. Reklamacije za popravke primljene u roku od 2 mjeseca od datuma kupnje, što se dokazuje računom, ne naplaćujemo.

Posebne narudžbe

Ovisno što biste htjeli, moguće su izrade prema Vašim željama i idejama. Za posebne narudžbe je najbolje poslati upit.